Villkor

Denna webbplats är en del av Nom Group HB (969777-5170).

Villkor kring att besöka SkapaBox.se
Webbplatsen är ämnad att lista aktuella månadsboxar som levererar till adresser i Sverige. Vi kan ej hållas ansvariga för att beskrivningar och priser eventuellt avviker. Vi försöker att hålla informationen om de olika boxarna så aktuella som möjligt, men om det skulle avvika kan vi ej hållas ansvariga för detta då sidan uppdateras manuellt. Se därför alltid även pris & info på webbplatsen för respektive månadsbox för aktuellt.

SkapaBox.se listar månadsboxar så att du enkelt ska kunna hitta en som passar just dig. Finns även möjlighet att skicka in intresseanmälan för de som önskar starta sitt egna boxföretag (se knapp för detta längst upp på skapabox.se).

Kontakt via e-post
Du kan även få hjälp av oss att designa & skapa en fulländad webbutik för prenumerationstjänster genom att kontakta oss på info@nomgroup.se

Angiven information via Facebook-annons
När du anger din e-post och andra uppgifter via vår annonsering på Facebook godkänner du att vi kontaktar dig då du visat intresse för att få skapat en sådan webbutik. Vi kommer då att kommunicera vår offert och skulle du vid något tillfälle ej vara intresserad kommer du ej fortsätta att få mail-erbjudanden av oss då det ej är ett nyhetsbrev utan enbart kommunikation för att kunna tillgodose ditt intresse.