Villkor

Denna webbplats drivs av NoM Group Handelsbolag (969777-5170).

Villkor kring att besöka SkapaBox.se
Webbplatsen är ämnad att lista aktuella månadsboxar som levererar till adresser i Sverige. Vi kan ej hållas ansvariga för att beskrivningar och priser eventuellt avviker. Vi försöker att hålla informationen om de olika boxarna så aktuella som möjligt, men om det skulle avvika kan vi ej hållas ansvariga för detta då sidan uppdateras manuellt. Se därför alltid även pris & info på webbplatsen för respektive månadsbox för aktuellt.

SkapaBox.se listar månadsboxar så att du enkelt ska kunna hitta en som passar just dig. Finns även möjlighet att skicka in intresseanmälan för de som önskar starta sitt egna boxföretag (se knapp för detta längst upp på skapabox.se).

Kontakt via e-post
Du kan även få hjälp av oss att designa & skapa en fulländad webbutik för prenumerationstjänster genom att kontakta oss på info@nomgroup.se

Affiliatelänkar
Vissa av våra länkar på denna webbplats är så kallade affiliatelänkar, där vi får en provision för genomförda köp. Detta är inget som ändrar innehållet på vår webbplats, eller som spårar din privata information, utan är endast för att vi ska kunna fortsätta driva denna sidan utan kostnad.